Vacature Mondzorgkundige

Dit is je kans om 2 dagen per week als mondzorgkundige aan de slag te gaan bij De Mondzorgkliniek in Bunschoten. Heb jij een afgeronde studie mondzorgkunde op hbo-niveau en ben je representatief, patiëntgericht en communicatief sterk? Dan ben jij de perfecte match.

De Mondzorgkliniek ligt centraal in het land nabij Utrecht, Amersfoort en ’t Gooi en is dé praktijk van dr. Casper P. Bots (tandarts-epidemioloog , hoofdredacteur van het NTVT en initiatiefnemer van het speekselcentrum) en dr. Nelleke Bots-van ’t Spijker (tandarts-geriatrie en onlangs gepromoveerd op de mondzorg voor thuiswonende ouderen). De kern van de praktijk is preventieve zorg. Mondzorg die we ‘vertrouwd en betrokken’ leveren. De unieke patiënt staat daarbij centraal. De Mondzorgkliniek bestaat uit 2 locaties. De hoofdlocatie heeft 4 behandelkamers. Daarnaast is er de hele week een volledig uitgeruste behandelkamer bij de medische dienst in de dependance van woon- en zorgcentrum de Haven beschikbaar. In totaal werken we met 14 mensen in De Mondzorgkliniek. Ook zijn we actief betrokken bij het experiment van de zelfstandige bevoegdheid van mondhygiënisten.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste man of vrouw die de mondzorgkunde in de breedte wil inzetten. Van paro- en mondhygiënebehandelingen, pocketsstatussen tot kleuren, sealen en instructie bij kinderen. Ook het geven van anesthesie en prepareren en restaureren van 1- en 2 vlaksvullingen behoort tot het takenpakket. De werkzaamheden waarbij patiënten van jong tot oud langskomen, zullen (deels) plaatsvinden in de dependance.

Dit bieden wij!

Afwisseling van werkzaamheden en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien in de breedte van de mondzorg. Een mooi honorarium (ZZP) of salaris volgens de KNMT-richtlijnen met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, betrokken, enthousiast en professioneel team.

Solliciteren?

Binnen 30 minuten rijden vanuit: Putten, Nijkerk, Hilversum, Amersfoort of Barneveld.
Ben jij degene die wij zoeken of wil je een keer komen kijken? Stuur je CV, met pasfoto en motivatie naar Lien Grijsen, praktijkmanager De Mondzorgkliniek

Email: grijsen@demondzorgkliniek.nl of bel ons op: 033 2999533, of stuur via Linkedin een bericht naar Casper Bots.

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan, Freelance / zzp
Parttime uren: 16 uur per week