Vacatures in De Mondzorgkliniek – De Mondzorgkliniek – Bunschoten

Vacatures in De Mondzorgkliniek

Vacature (Paro)preventieassistente/Tandartsassistente

Ben jij op zoek naar afwisselend en leuk werk waarbij je echt wat kan betekenen voor anderen? Of ben je juist op zoek naar meer uitdaging, uitbreiding en invulling van je werk als tandartsassistente… dan zijn wij op zoek naar jou!

De Mondzorgkliniek breidt uit en is opzoek naar nieuwe collega’s. De functie is voor minimaal 3 tot 5 dagen per week. Dus werk je graag in een gezellige praktijk, in een enthousiast en betrokken team? Dan hebben wij een passende werkplek voor jou.

Functie omschrijving:

Je werkt in een meer-kamerplanning met je eigen agenda. Hierin worden preventie behandelingen en behandelingen voor ‘Gewoon Gaaf!’, afgewisseld met tandheelkundige behandelingen. Jij bereidt de behandeling voor: je geeft verdoving, legt cofferdam aan en je maakt afdrukken en daarnaast assisteer je de tandarts. Als paro-preventieassistente is er ook een eigen programma. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, de opleiding wordt voor je geregeld!

Wie ben jij:

Sociaal en communicatief vaardig

Nauwkeurig in je werk

Betrokken en een patiëntgerichte instelling

Collegiale teamplayer

Gezonde portie humor en plezier

Wat vragen wij van jou:

Diploma preventie-assistente (of tandartsassistente die wil doorgroeien naar (paro)preventie)

Bij geen diploma: VMBO/MAVO of HAVO niveau en enthousiasme om als assistente aan de slag te gaan.

Anesthesie opleiding of je bent bereid deze te volgen

Beheersing van de Nederlandse taal

Wie zijn wij:

Wij zijn een gezellig team met 12 enthousiaste collega’s; 2 tandartsen, een implantoloog,  mondhygiënist, (paro)preventieassistentes en balieassistentes. Bij ons staan aandacht voor de patiënt en preventie hoog in het vaandel.

Wat bieden wij jou:

Loondienst/salaris (op basis van KNMT advies)

Reiskostenvergoeding

Doorlopende bij- en nascholing

Doorgroeimogelijkheden

Jaarlijks praktijkuitje

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Vakantiegeld

Pensioen

Soort dienstverband: Parttime (minimaal 3 dagen per week) tot fulltime

Ben jij degene die wij zoeken of wil je een keer komen kijken? Stuur je CV, met pasfoto en motivatie naar Marlinda Grift, De Mondzorgkliniek : grift@demondzorgkliniek.nl of bel 033299953.

 

 

Vacature enthousiaste Mondzorgkundige (m/v)

Dit is je kans om meerdere dagen per week als mondzorgkundige aan de slag te gaan bij ons in De Mondzorgkliniek in Bunschoten. Help jij ons als team mee de mondgezondheid van de jeugd en jongvolwassenen verder te verbeteren? Wil jij het verschil maken en verder groeien, zowel persoonlijk als professioneel? En naast preventie ook curatief aan de slag? Dan is dit je kans en ben jij de perfecte match!

De kern van de praktijk is preventieve zorg. Mondzorg die we ‘vertrouwd en betrokken’ leveren. De unieke patiënt staat daarbij centraal. De Mondzorgkliniek bestaat uit 2 locaties. De hoofdlocatie heeft 4 behandelkamers en er is een volledig uitgeruste behandelkamer bij de medische dienst in de dependance van woon- en zorgcentrum de Haven beschikbaar. In totaal werken we met 12 mensen in De Mondzorgkliniek.

Je werkt samen met het team van tandarts, mondhygiëniste en (paro)preventie assistente en denkt mee hoe we effectief de mondgezondheid kunnen verbeteren.

Wie ben jij?

Een enthousiaste man of vrouw die de mondzorgkunde in de breedte wil inzetten en ons wil helpen om de hoeveelheid cariës verder te reduceren. Door preventie, motivational interviewing én curatie waaronder het geven van anesthesie en prepareren en restaureren van 1- en 2 vlaksvullingen. Daarbij trek je samen met het team van (paro)preventie assistenten en de tandarts op om dit doel met elkaar te bereiken.

Dit bieden wij!

Afwisseling van werkzaamheden en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien in de breedte van de mondzorg. Een mooi honorarium (ZZP) of salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, betrokken, enthousiast en professioneel team.

Solliciteren?

Binnen 30 minuten rijden vanuit: Putten, Nijkerk, Hilversum, Amersfoort of Barneveld.
Ben jij degene die wij zoeken of wil je een keer komen kijken? Stuur je CV, met pasfoto en motivatie naar Marlinda Grift, De Mondzorgkliniek

Email: grift@demondzorgkliniek.nl of bel ons op: 033 2999533, of stuur een DM via Linkedin naar Casper Bots.

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan, Freelance / zzp
Uren:  16-32 uur per week

 

De Mondzorgkliniek

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk?

Neem contact met ons op